4.29.2010

Ketua Bahagian Bersama Pemimpin-Pemimpin Cawangan


Majlis perjumpaan Ketua UMNO Bahagian Lembah Pantai bersama Ketua Cawangan,Wanita,Pemuda dan Puteri berlangsung di Quality Hotel Kuala Lumpur..Bagi Pemimpin diperingkat cawangan ini adalah peluang yang dinantikan mereka.Ini kerana ,mereka dapat duduk berjumpa serta berbicara bersama Ketua Bahagian dalam suasana yang santai tanpa gangguan pihak luar.

Boleh dikatakan hampir keseluruhan Kepimpinan Cawangan telah hadir..Dalam program tersebut turut diselitkan juga penyerahan sumbangan kepada mereka-mereka yang kurang berkemampuan yang ada di cawangan-cawangan UMNO sekitar Lembah Pantai.

Ketua Bahagian didalam majlis tersebut telah meminta pemimpin-pemimpin diperingkat cawangan untuk bersatu dan memulakan kerja-kerja yang lebih menjurus kepada PRU 13.Elakkan dari perpecahan serta terlalu memikirkan pemilihan UMNO akan datang.Pada beliau yang lebih penting adalah merampas kembali Parlimen Lembah Pantai yang telah dipinjamkan sementara waktu kepada PKR.
Akhir sekali bagi pemimpin peringkat cawangan mereka berharap program sebegini dapat berlangsung lebih kerap supaya mereka dapat berbincang serta meluahkan sesuatu secara terus kepada Ketua Bahagian tanpa ada sekatan dari pihak-pihak lain.

No comments: