4.12.2010

Kursus Bela Nusa UMNO Bahagian Lembah PantaiKursus Bela Nusa UMNO Bahagian Lembah Pantai telah berlangsung dengan jayanya di Alor Gajah Melaka tempoh hari..Kehadiran peserta dikalangan Jawatankuasa Bahagian 4 Peringkat cukup memuaskan..Tambahan pula Ketua UMNO Bahagian Lembah Pantai YB Senator Dato' Raja Nong Chik turut serta didalam kursus tersebut.Bagi Pemuda pula hampir keseluruhan Ahli Jawatankuasanya hadir didalam kersus tersebut.Ia diketuai Ketua Pemuda Bahagian Sdr M. Sazali Kamilan.

Kursus tersebut telah dapat mengeratkan lagi hubungan sesama ahli serta semangat kerja berpasukan dikalangan kepimpinan Bahagian dengan ahli-ahli akar umbi..Tujuan utama kursus tersebut adalah persediaan UMNO Bahagian Lembah Pantai untuk merampas kembali Parlimen Lembah Pantai daripada PKR pada PRU 13 nanti.Peserta-peserta telah menunjukkan semangat yang tinggi didalam setiap aktiviti yang dilangsungkan.Diharap semangat yang ditunjukkan dapat berterusan sehingga PRU 13 nanti.


2 comments:

pokemon-leaf-green-x said...

semangat...

Fakeh said...

Suka dicadangkan pihak UMNO menghubungi En Saiful 013-365 5715 bagi mengadakan suatu program ceramah tertutup bertajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH. Kumpulan ini terdiri daripada anak-anak murid tok guru pondok yang giat berdakwah secara sukarela menyedarkan masyarakat tentang kekufuran PAS dari segi aqidah. Mereka tidak mengharapkan sebarang bayaran dan apa yang dilakukan ialah bersifat fisabilillah