6.04.2009

Facebook - Mudahkan hubungan kita.

Assalammualaikum.

Diharap semua rakan-rakan Pemuda UMNO bahagian Lembah Pantai dan rakan-rakan yang bersama kami selama ini, dapat buat facebook masing-masing, untuk memudahkan kita berhubung dengan lebih mudah dan lebih berkesan.

Sebarang program pun kita boleh maklum kepada semua dengan kadar segera. Kerjasama dan kefahaman dari rakan-rakan semua amat kami hargai.


Bagi Pihak,
Jawatankuasa Pengurusan
Pergerakan Pemuda UMNO Bhg Lembah Pantai

3 comments:

Pemuda UMNO Bahagian Seputeh said...

salam bro,

leh link kan blog pemudaseputeh.blogspot.com dlm blog korang tak? tq. salam

waribangsarbaru said...

salam tahniah bro krn korang dah blh terus contact tok ketua/tok menteri melalui facebook. hebat senjata ni. dah ada yg berangan nak jadi kaya ke!!!!! gunalah utk kemaslahatan rakyat bkn sebaliknya. bila berjuang jgn terlepas pandang ketua bro.... pru 13 tak sabar rasanya !!!!!

MEDIA PEMUDA said...

Tahniah, teruskan perjuangan