2.16.2009

BANTUAN PADA ANAK-ANAK MANGSA KEBAKARAN

UMNO BAHAGIAN LEMBAH PANTAI DAN SAYAP PEMUDANYA TELAH BEKERJA SAMA UNTUK MEMBERI BANTUAN KEPADA ANAK MANGSA KEBAKARAN DI KAMPUNG TRADISI SRI PANTAI, PANTAI DALAM PADA 13 FEB YANG LEPAS.
UMNO BAHAGIAN MELALUI YAYASAN RASMA TELAH MEMBERI SUMBANGAN BERUPA WANG TUNAI KEPADA MEREKA DAN PERGERAKAN PEMUDA PULA TELAH MEMBERI SUMBANGAN BERUPA PERALATAN SEKOLAH SEPERTI BEG DAN PAKAIAN.SUMBANGAN YANG DI BERI ADALAH DARI GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG(GPMS) MELALUI GPMS LEMBAH PANTAI YANG SETIUSAHANYA ADALAH SDR M. SAZALI KAMILAN YANG MERUPAKAN KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN LEMBAH PANTAI.MAJLIS PENYAMPAIAN SUMBANGAN TERSEBUT TELAH DI SEMPURNAKAN KETUA UMNO BAHAGAN LEMBAH PANTAI YM DATUK RAJA NONG CHIK RAJA ZAINAL ABIDIN.SERAMAI 11 ORANG PELAJAR SEKOLAH YANG TERLIBAT TELAH MENERIMA BANTUAN TERSEBUT.DI HARAP MELALUI SUMBANGAN YANG TIDAK SEBERAPA INI DAPAT MERINGANKAN BEBAN KELUARGA MEREKA AGAR ANAK-ANAK MEREKA DAPAT MENERUSKAN PERSEKOLAHAN SEPERTI BIASA.

1 comment:

A K U said...

Bismillahhir-Rahman nir-Rahim

Assalamualaikum... Salam keimanan dan salam kemanusiaan buat para pencinta kedamaian... moga-moga kedamaian itu sentiasa mendakap hari-hari yang dilalui... moga kedamaian itu mengisi ruang-ruang kosong hidup mu dengan ingatan kepada yang Maha Pencipta.. moga-moga Tuhan Rabul Izzati menjadikan hari-hari dalam hidupmu adalah hari-hari yang diredhaiNya

Apa yang diperjuangkan pihak saudara selama ni??? dan apa yang ditinggalkan oleh pihak saudara selama perjuangan itu berjalan???

Sekian..
Salam kemaafan... buat para pencinta silaturahim moga-moga tetap lah kaki di Sirotal Mustaqim itu walau jiwa meronta berdepan dengan seribu kepayahan...